Att lära för livet

Education is the most powerful way to change the world – Nelson Mandela

Living FAIL

1 kommentar

FAIL -first attempt in learning – har varit en av mina grundföresatser länge. Det ska vara ok att prova och misslyckas för att prova igen och komma närmare ett lyckat resultat. Självklart tycker man ju! Tills jag står där själv och misslyckas igen. När kraften att resa mig inte riktigt finns och förmågan att göra en ny plan för ett hållbart arbetsliv känns långt borta.

Jag gick på för hårt Jag ville för mycket. Jag försökte. Jag lyckades inte. Än. Jag kämpade. Jag får ta ett steg tillbaks och börja om. Det var väldigt inspirerande att lära känna en förskoleverksamhet från insidan. Jag trivdes verkligen med de yngre barnen, med att slippa göra bedömningar och att vara en del i ett lag. Jag är stolt över att ha vågat prova något nytt efter så lång tid i skolan. Det tar jag med mig.

Men nu är det tillbaks till ruta ett. Ny plan. Men nu tänker jag ta hjälp av HR som gjort detta förut, inte uppfinna hjulet själv.

Jag har en svår diagnos. Det är svårt att inte anklaga mig själv, trots att jag aldrig skulle säga till någon annan att de kan skylla sig själv. Lär dig mer om utmattningssyndrom

På botten kan jag landa. Vila. Ladda om. Ta spjärn och kämpa mig uppåt igen. Min läkare är fantastik. Hen säger att jag inte är tillbaks på ruta ett utan mår mycket bättre. Det är långt kvar, men inte lika långt som i november.

En tanke på “Living FAIL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s